dinsdag 12 februari 2008

Tom Winston Poppard (2)

Hoe is het allemaal begonnen? Dat zal ik u vertellen. Toms vader, Henry Tudor Poppard, was Engelands grootste magnetiseur. Wij hebben gevraagd om een foto, maar die kregen we niet. Jammer, maar begrijpelijk, gezien de straling die uitgaat van uw computerscherm.
Henry Tudor Poppard werd al op zeer jonge leeftijd beroemd, toen hij een oude vrouw van kanker genas, door een eenvoudige handoplegging. En dit werk doet hij nog steeds; hij is zelfs in staat u van uw HIV-virus af te helpen! Hij is steeds zeer eenvoudig gebleven en woont nu samen met zijn vierde vrouw, Helena Litchfield, in een kleine villa naast de gebouwen van de Tudor Poppard Industries in het plaatsje Wells, vlakbij Glastonbury.
Misschien gaan er al belletjes rinkelen? Jawel! Want in de Tudor Poppard Industries worden ook de bekende stukjes ‘koninklijk lood’ vervaardigd, die vervolgens door de heer Poppard persoonlijk gematerialiseerd worden! (Van het ‘zwarte lood’, waarvan op de hele wereld, na de atoomaanval op Hirojima, nog maar 18,3 kilogram bestaat, kunt u ook een deel krijgen. Stuurt u uw collier op naar de Tudor Poppard Industries, en daar zullen uiterst vakkundige werklieden een inleg maken met het zwarte lood.)
Toen werd op 3 januari 1977, de dag nadat Henry Tudor Poppard tijdens een bijeenkomst te Manchester een blinde vrouw ziende wist te maken, zijn zoon Thomas Winston Poppard geboren. Over hem de volgende keer.

Geen opmerkingen: